Bouwen en verbouwen

Frans Zegel Bouw is een allround bouwbedrijf dat is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Voor kleine en grote projecten kunt u bij ons terecht. We begeleiden de bouw of maken deel uit van een bouwteam. In welke vorm ook, bij ons bedrijf kunt u rekenen op een grote betrokkenheid en vakmanschap.

Bouwplanning

Een verbouwing is ingrijpend. Er komt nogal wat bij kijken om een en ander gestroomlijnd te laten verlopen. Want u krijgt niet alleen te maken met de bouwer, maar ook met installateurs, tegelzetters, schilders enzovoorts. Het is belangrijk dat alle bedrijven tijdig het werk verrichten waarvoor u ze nodig heeft. Dat vergt een strakke planning en goede coördinatie. Wij kunnen de hele bouwplanning voor u verzorgen. We regelen alles, zodat u zeker weet dat het goed komt.

Bouwplannen

Heeft u bouwplannen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden binnen uw budget.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Wij gaan graag aan de slag met uw bouwplannen. Wij bouwen op traditionele wijze en nemen daarbij uw wensen als uitgangspunt. We bespreken uw plannen en bereiden de bouwaanvraag voor.

Verbouw

Verbouw

Verbouwen behoort tot onze kernactiviteiten. Of het nu gaat om een dakkapel, serre, uitbreiding of aanbouw, wij zorgen ervoor dat het wordt zoals u het wilt. Frans Zegel Bouw heeft ervaren vakmensen die goed werk leveren en...

Onderhoud

Onderhoud

Bij onderhoud en renovatie spelen vaak meerdere aspecten een rol. In veel gevallen betreft het achterstallig onderhoud en is een woning of bedrijfspand toe aan een opknapbeurt.